Pavlova adalah sejenis dessert yang
dihasilkan sama seperti membuat meringue. Mempunyai tekstur rangup dan
rapuh di luar serta lembut seperti mashmallow didalam bila dimakan
bersama Whipped fresh cream serta buah-buahan.
Jenis buah-buahan terpulang pada citarasa masing-masing. Namun kombinasi warna yang dihasilkan melalui gabungan buah Strawberi, kiwi dan pic sentiasa menarik perhatian. Mungkin kerana ini Pavlova menjadi popular di Malaysia.
Pavlova lebih sedap dimakan selepas 2jam disediakan dan boleh bertahan sehingga 2 hari. (Di dalam peti sejuk) Selepas waktu itu tekturnya hilang rangup serta menjadi terlalu lembut seperti memakan krim. Namun masih enak dengan buah-buahan yang banyak. Nyumm!!!!
Jenis buah-buahan terpulang pada citarasa masing-masing. Namun kombinasi warna yang dihasilkan melalui gabungan buah Strawberi, kiwi dan pic sentiasa menarik perhatian. Mungkin kerana ini Pavlova menjadi popular di Malaysia.
Pavlova lebih sedap dimakan selepas 2jam disediakan dan boleh bertahan sehingga 2 hari. (Di dalam peti sejuk) Selepas waktu itu tekturnya hilang rangup serta menjadi terlalu lembut seperti memakan krim. Namun masih enak dengan buah-buahan yang banyak. Nyumm!!!!
PRICE:
Normal Size (8") : RM38 (1 layer) & RM70 (2 Layer)
Medium : RM9
Mini : RM3
![]() |
Pavlova 2 layer |